EL 16 DE DESEMBRE DE 2018


 ES DISPUTARÀ LA


41a CURSA DE LA SAGRERA


La Cursa Popular de la Sagrera, es la més antiga de Barcelona, i la segona de quantes es celebren a la ciutat, per darrera de la Jean Bouin, ja que aquesta fins el 1979 va estar reservada a atletes federats.

L'any 1977 la Comissió de Festes de la Sagrera va introduir en els actes de la Festa Major del barri una cursa destinada als nens i nenes fins a 14 anys.

A partir de l'any següent, 1978, es va celebrar la 1a edició de la Cursa Popular de la Sagrera oberta a totes les edats, així dons aquest any arribem a la 40a edició.

En els últims anys, ha estat molt difícil fer possible els recorreguts per les continues obres que es duen a terme, amb motiu de la futura estació del AVE. Tot i això, i amb el suport del Districte i de Guàrdia Urbana hem aconseguit un recorregut digne i estable que permet als corredors no trobar entrebancs.

A l'any 2009 es va fer, per primera vegada de 10km. Al 2010 es va oferir el servei de Guarda-Roba, i al 2011 varem oferir el servei de dutxes.

Des de la 37a edició la distancia esta homologada per la Federació Catalana d'Atletisme.

Estem molt il·lusionats amb les millores que anem introduint i esperem que els participants les valorin i ens ajudin a créixer amb els seus comentaris.

L'any 2013 varem rebre a la 13a. Nit de l'Esport del Districte de Sant Andreu el Premi  per la 35a edició de la Cursa de la Sagrera, fet que volem compartir amb vosaltres, participants, col·laboradors, voluntaris, i tots els que d'una forma o altre us heu relacionat amb la Cursa de la Sagrera al llarg d'aquest anys.

A les dues últimes edicions hem introduït la possibilitat de fer una cursa de 5 Km. 

La Cursa de la Sagrera forma part de la 18a Lliga Championchip 2018  i de la XI Challenge BCN10K.

La Cursa de la Sagrera reviu els Jocs Olímpics de Barcelona ’92.
La 40a edició va tenir un caire especial, ja que coincidia amb els 25 anys dels Jocs BCN ’92, i en aquest sentit, es va aprofitar la cursa per retre homenatge a la cita del ’92. Per això, la samarreta dels corredors va portar el logo d'aquesta celebració, com reconeixement a tots els que van ajudar a l'organització d'una manera altruista i voluntària. 

Des dels últims cinc anys la Cursa de la Sagrera col·labora amb la Marató de TV3 aportant 1.-€ per cada participant, que entre la Cursa Open i les dels més petits arribem als 1.600 corredors.

-------------------------------------------------------------------------------

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR EN LA 

40a CURSA DE LA SAGRERA, 

ENTRE TOTS HEM RECAPTAT 1.600.-€ PER A LA MARATÓ DE TV3


VideoTV3.avi


Video publicat per tv3 l'any 2015, dins el programa de la Marató
ORGANITZA: